lescam autorijschool

Lescam bij autorijschool Koot on the road

Bij Autorijschool Koot on the road zijn we constant op zoek naar manieren en middelen om de kwaliteit van de rijlessen te verbeteren. Wij zijn een rijschool met een transparante werkwijze. Eén van de laatste ontwikkelingen is het rijden met een lescam, een camera specifiek ontwikkeld voor rij-instructie. Met de lescam kun je heel de rijles opnemen tot maar liefst 290 graden binnen en rondom! Dank zij een uniek technologie DHV (Direct Herbeleven van een Verkeerssituatie) wordt binnen een paar seconde een aandachtspunt gevonden en afgespeeld tijdens de praktijkles.

Autorijschool Koot on the road

Zelf-analyserend leren:

Aan het eind van de les kunnen de opgenomen beelden op de speciale SD-Card meegegeven worden aan de leerling. Hierdoor kun je het thuis nog eens alleen de aandachtspunten (maximum 10 minuten) terugkijken en jezelf beter voorbereiden op de volgende les. Ook je vader en moeder kunnen kijken naar je vorderingen (transparant lesgeven). Onze ervaring geeft aan dat vooral het verkeersinzicht ongelooflijk vooruit gaat. We hebben gemerkt dat in de loop der jaren de leerling zich thuis 100% kan concentreren op de gegeven les en zelf-analyserend vooruit gaat. Ook heeft de lescam een ingebouwde GPS systeem en is verbonden met Google Earth zodat je ook kunt zien waar je rijdt. Je kunt zien hoe hard je rijdt en ook waar de verkeersituatie zich bevind op de kaart. Zo kun je ook de verkeerstekens en de constructie zien van de weg.

Privacy

De opnames van de instructie camera zijn gecodeerd en kunnen alleen worden afgespeeld met de speciale Windows software (player) die is ontwikkeld voor de lescam. Deze player is door middel van een veiligheidsdongel beveiligd. Zonder deze veiligheidsdongel kan de player niet worden geopend. Ook de SD-Card is gecodeerd. Het houdt dus in dat het onmogelijk is, bij diefstal of verlies, dat de beelden door andere kunnen worden bekeken. Dus geen veiligheidsdongel geen beelden!!
Gebruik veiligheidsdongel & SD-kaart:
Deze zijn in bruikleen. Je betaalt hiervoor een borg. Na het afronden van je rijopleiding lever je de veiligheidsdongel & SD-Card weer in. De borg krijg je dan retour.

Lescam introductie video

Lescam
Video afspelen