Autorijschool Koot on the road
In Zoetermeer.

Hallo, ik ben Bas Koot en ben een echte Zoetermeerder van 47 lentes jong. Eigenaar en oprichter van Autorijschool Koot on the road in Zoetermeer. Op mijn 17de heb ik de chauffeursopleiding gevolg en de opleiding met succes afgerond. Daarna ben ik meteen aan de slag gegaan in het binnenland en tussendoor nog 3 jaar in het buitenland. Ook bijzonder transport hoorde daarbij: met langere en bredere lading. Door het rijden op een vrachtwagen van 18 meter of langer, is het inzicht dat je krijgt erg belangrijk. Wanneer rem je of geef je juist gas? Hoe neem je de bocht? Wanneer stuur je juist in of wanneer niet? Komen er tegenliggers aan of moet je juist wachten? Mede omdat ik heel veel gezien heb onderweg, heeft mij dat heel veel kennis en inzicht gegeven. Tussendoor ben ik nog bedrijfsleider geweest en heb met heel veel jongeren gewerkt uitgezonden door scholen of uitzendbureaus. Ik kreeg vaak moeilijk opvoedbare kinderen of kinderen met een beperking onder mijn hoede. Juist dat was een uitdaging en vond ik heel interessant om mee te werken. Helaas begon het gemis van het rijden erg te kriebelen bij mij. Daardoor ontstond het idee om jongeren rijles te gaan geven, zodat ik mijn kennis en ervaring kan overbrengen. U wilt toch ook dat u zoon of dochter veilig en goed leert autorijden?

Koot on the road is de leukste rijschool van Zoetermeer voor jong en oud:

Waarom rijschool Koot on the road?

Flora lynn

Koot on the road is zeker een aanrader! Ik heb met heel veel plezier lessen gevolgd en ben dan ook in 1x hier geslaagd. Voorheen reed ik bij een andere rijschool, maar Koot on the Road is een wereld van verschil. De rijistructeur geeft zeer goede uitleg en de lessen zijn persoonlijk en sfeervol. Ik kan mij geen betere rijschool voorstellen.

Sandra

Bas legt de lat hoog en wil dat de leerlingen goed voorbereid zijn voor t examen. Het is n toffe maar ook strenge instructeur; maar dan heb je wel in 1x je rijbewijs!!!

Robbert

Geweldige rijschool! Neemt alle tijd voor je en legt het autorijden geduldig uit. Ook zorgt hij dat je ontspannen achter het stuur gaat zitten. Je kan merken dat hij erg veel ervaring heeft. Hij leert je niet alleen het autorijden voor het examen maar geeft ook bruikbare tips voor als je je rijbewijs hebt gehaald. Zeer tevreden.